Niște nenorociți

Ca să priceapă mesajul și cine trebuie, scriu pe limba lor:

Băi, toți ăștia care vă interesează protecția câinilor vagabonzi mai mult decât protecția oamenilor, toți imbecilii care cred că așa-zisele ONG-uri fac și altceva decât gargară, toți care aveți IQ-ul subunitar, dar vreți să fiți la modă ca să păreți interesanți și moderni, toți ăștia care ridicați de 24 de ani din umeri că nu se poate face nimic din cauza de fonduri/legislație/etc., dar de fapt vă doare fix în cur, ei bine toți ăștia și cu adepții voștri retarzi,  TOȚi sunteți niște imbecili notorii, niște nenorociți care fac de rușine specia umană.

Astăzi un copil de 4 anișori a murit sfâșiat de câini. E al ţâşpelea caz. Eu unul, aș extermina toți câinii care bântuie străzile şi terorizează oamenii zi de zi, tot mai mult. Dacă îi vreți, luații pe toți acasă, la voi ÎN CASĂ și faceți ce vreți cu ei.

Am zis!

Reclame

3 gânduri despre &8222;Niște nenorociți&8221;

  1. serbanfl zice:

    La vreo 4-5 ani de când un maidanez a omorât un japonez, presa ne informa că javra o ducea foarte bine în Germania!
    Dacă nici în cazul în care câinele dă de gustul sângelui de om nu se face lichidarea animalului, când indignarea majorității populației ar trebui să îngrijoreze, atunci nu trebuie să ne mai mirăm de nimic!
    Inclusiv că-l avem, încă, pe băsescu în scaunul președințial.

  2. traiesc in Australia de 5 ani dar pina acum n-am intilnit ciine vagabond nicaieri pe unde am fost unde I-or fi ascuns I-or fi mincat oare? in niciun caz aici sint legi atit de drastice in legatura cu animalele ca nu-ti pica bine daca le incalci o biata pisica daca ai gasit-o {cum e cazul nostru} trbuie sa declare de unde o ai si cine ti-a dat-o apoi trebuie declarata cu nume si in intretinerea cui este apoii se pune un cip si o zgarda la git cu numele ei si numarul de telefon al stapinului plus un clopotel la git sa sperie pasarile care sint protejate prin lege daca n-o tii noaptea in casa si o gaseste vecinul si te pireste ca nu te sufera ca tu ai piscina si el nu risti sa platesti o amenda de te ustura la buzunar fratilor si eu iubesc animalele dar ca sa se ajunga la fantastica cifra de 50 de mii de ciini vagabonzi mi se pare aberrant sa-i lasi sa vagabondezi in continuare si sa faca victime intr-un oras asa zis civilizat lasati mila deoparte si alegeti viata semenilor a copiilor care nu stiu pericolul si a batrinilor netutinciosi va salut cu dor o rominca care nu a uitat de unde a plecat si traieste cu sufletul acolo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s