CE, TVR și Tolo sau ce mai putem face cu hârtia igienică

De o săptămână, de când a început Campionatul European de fotbal, lumea parcă a înnebunit: mare tragedie națională că nu se vede la TVR decât un meci pe seară, cel de la ora 19 fiind transmis de Dolce.

Presa plină de articole acide, dar de cele mai multe ori efectiv imbecile, înjură cu spor TVR-ul că nu au văzut Anglia – Franța sau Portugalia – Danemarca. Nu mai spun de ce comentarii sunt la aceste articole, de te întrebi câți dintre ei au IQ-ul supraunitar!

Nu sunt fan TVR1, cu atât mai puțin să îi susțin cauza. Dar niciodată nu pot fi de acord cu aruncarea organizată a mizeriei numai că așa e comanda, iar proști care să ia totul de bun sunt mulți…

Măi oameni buni, get a life! Pe bune! Chiar există și viață în afara sticlei televizorului! Știu că voi sunteți cei care ați votat PPDD, dar mai ușor cu scuipatu’ în colțul gurii…

Să o luăm metodic.

1. TOATE meciurile pot fi văzute și online. Cu doar 5 min înainte de începerea meciului încarci pagina și apoi merge brici! După aia, e drept că nu prea mai ai șanse, dar asta doar pentru că nu erai acasă când a început partida. Dacă vroiai cu adevărat, probabil erai deja. Plus că sunt destule terase care difuzează meciurile. Mă rog, soluții există.

2. Soluția alternativă este să marci banul. Dar cum la noi nu e bun decât ce e gratis…nimeni nu și-a pus problema că poate să-și rezolve problema cu câțiva zeci de lei. Dolce merge excelent online.

3. NU este obligația TVR să transmită CE, cu atât mai puțin toate meciurile. Au vândut meciurile la care mod normal audiența este mai mică datorită orei. Dacă nu e ceva în regulă cu suma sau cu orice altceva din contract, atunci binențeles că e necesară o investigație pe bune, dar ceea ce se discută acum e la nivel de șuetă de maidan…

4. Situația TVR e gravă dpdv financiar și nu numai. Dar hai să nu dăm cu pietre, când știm foarte bine că pe TVR2 și TVR Cultural sunt date emisiuni care să educe/cultive populația, iar asta nu o să fie rentabil niciodată. Nu vă interesează, atunci ciocu’ mic!

De altfel, inclusiv Tolo ar trebui să tacă. El este unul dintre cei mai vehemenți, dar face parte dintr-un trust în care televiziunea manelisto-telenovestico-obtuză (Antena 1) se împletește perfectul cu mondenul jegos de mâna a șaptea (Antena 2), iar mai departe nu are sens să continui… Mai mult, e greu să-ți lași copilul să citească știrile sportive pe gsp.ro pentru că acolo sunt multe trimiteri la „articole” și „știri” pentru 18+. Dacă vreți trafic, atunci încercați și gsporno.ro, că oricum nu-i departe.

În decembrie 1989, Rebengiuc a adus în studiourile TVR o hârtie igienică pentru ca toți cei care au mâncat ce nu trebuie, să se șteargă la gură înainte de a vorbi. Azi, după cum bine se vede, unora nu o să le ajungă nici măcar un bax….

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s