LA MULȚI ANI!

AMR 15 ore 🙂

Anul 2010 a fost, cred, pentru toată lumea unul dintre acei ani pe care vrei sau nu, chiar îți rămân în memorie – cu bune, cu rele, un an interesant, plin de evenimente. A fost (și încă este până în februarie) anul tigrului și chiar rememoram în aceste zile ceea ce citeam în Jurnalul Național în prima zi din 2010: un an al luptelor, al piedicilor, dar care odată depășite aduc împliniri, reușite, victorii precum cele ale tigrului în luptă.

Din ce am văzut în jurul meu – de la cei pe care îi cunosc bine, până la cei pe care îi cunosc puțin -, previziunile s-au adeverit, merită cercetat ce se spune despre anul iepurelui care va începe în februarie 2011.

Până să vorbim de 2011, vreau să prezint superlativele anului 2010:

Cea mai bună carte citită: nu este vorba de o carte, ci de 7 – Seria Fundația de Isaac Asimov. Dacă este să o remarc pe cea mai bună, probabil aceasta este Preludiul Fundației.

Cel mai bun film văzut: 2010 a fost pentru mine anul filmelor vechi, din 2010 nu-mi amintesc altceva decât Alice in Wonderland versiunea 3D IMAX, în rest – cum spuneam – doar filme ca vinul: vechi, dar bune, în special cele cu Charlton Heston. Remarc aici și serialul englezesc Spionii difuzat pe TVR2.

Cel mai bun album lansat în 2010: Iris „12 Porți”. Cea mai ascultată formație Bere Gratis (în special albumul Live X), cea mai ascultată melodie Boxerul – Pasărea Colibri/The Boxer – Simon & Garfunkel.

Ce va fi în 2011? Nu știu, dar să fim sănătoși!

LA MULȚI ANI!

Reclame

Un gând despre &8222;LA MULȚI ANI!&8221;

  1. serbanfl zice:

    La multi ani 2011!
    Pentru a ramane consecvent postulatului gandirii pozitive, te invit sa te gandesti mai intai la anul 2012 si, din aceasta perspectiva, te asigur, anul 2011 va fi un an foarte bun!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s